• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα .....

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά με πολλές αλλαγές στην βασική εντεκάδα για ακόμα ένα παιχνίδι λόγο τραυματισμών. Με πρωταγωνιστή για την ομάδα μας τον Χατζηλάρη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο (12’) έκανε το 0 – 1. Όμως στο (31’) ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με τον καλαμένιο μετά από ασθενές απόκρουση του Παπαδόπουλου Σ. οποίος εκτελούσε χρέη τερματοφύλακα . Έξι λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και πάλι με τον Χατζηλάρη έδωσε προβάδισμα στο σκορ. Όλα έδειχναν πως η ομάδα μας θα είχε ένα εύκολο απόγευμα όμως οι γηπεδούχοι είχαν άλλη άποψη καθώς καλά, καλά οι δυο ομάδες δεν είχαν προλάβει να μπουν στον αγωνιστικό χώρο ο Σιαμήτρας έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια. Ο καλαμένιος έδωσε το προβάδισμα στο (53’) . Στο (64’) ο Φραγκόπουλος έκανε 4 - 2 για να κάνει ο Γαιτάνος με εκτέλεση πέναλτι στο (76’) το 5 -2.Το μόνο που κατάφερε στο τέλος η ομάδας μας ήταν να μειώσει το σκορ με κεφαλιά ο Πετράκης Μάνθος.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ:Παπαμιχαήλ,Αθανασίου,Παχουμάκης(33'Γαίτανος),Αλεξανιάν,Φραγκόπουλος, Λεωνίδας,Γαλάνης,Τσονόπουλος,Καλαμένιος,Σιαμήτρας,Κοσμέτος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:Παπαδόπουλος,Μάκρης Σ.,Βρανάκης(69'Κουτσολίακος),Μακρής Ι.(69'Μακαρώνας),Ατματζίδης,Μπατιστάτος,Ζαφειράκης,Πετράκης M.,Χατζηλάρης,Πετράκης Μαρ.
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ