• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Κακός για ακόμη μια φορά ο αστέρας έχασε δίκαια

Η ομάδα μας μπήκε πολύ άσχημα στον αγωνιστικό χώρο μόλις στο (4’) ο Τσάγκο μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ (8’) ο τσέλαι μετά από λάθος της άμυνας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα η ομάδας με τακουνάκι του Χατζηλάρη πήγε να ευφνιδιάση την εστία των γηπεδούχων αλλά ο Διαμαντόπουλος μπλόκαρε. Στο (10’) ο Ιωσηφίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους .Η ομάδας μας προσπάθησε να απαντήσει με τον Πετράκη Ι. μετά από μακρινό σουτ που επεχείρησε. Στο (18’) άλλη μια καλή φάση για την ομάδα μας μετά από μια κάθετη μπαλιά που έκανε ο χατζηλαρης στον κενό χορό ο Πετράκης Μ. έστειλε την μπάλα λίγο έξω. (22’) μετά από φάουλ που κέρδισε ο Χατζηλαρης και εκτέλεσε ο ίδιος η μπάλα πέρασε το τοίχος αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από συνεχές λάθη της άμυνας ο Τσέλαι στο (32’) επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι με πρωταγωνιστή τον Χατζηλάρη έκανε ένα καλό σουτ αλλά μπλόκαρε και πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο (43’) τελευταία φάση για την ομάδα μας για το πρώτο ημίχρονο μετά από φάουλ που κέρδισε ο Πετράκης Μ. και εκτέλεσε ο Πετράκης Ι. η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στην επανάληψη η ομάδας μας μπήκε λίγο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο (58’) ο Πετράκης Ι. έκανε μια σέντρα σουτ αλλά και πάλι ο Διαμαντόπουλος μπλόκαρε σταθερά. Δυο λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ ο Χάτζηλαρης δεν πλάσαρε σωστά. Στο (81’) ο Ιωσηφίης έπιασε ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή για να γίνει το 2 – 0 χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ο Τσιβιλής. Το τελικό 3 - 0 διαμόρφωσε στο (85’) ο Μηνάιδης ,το μονό που κατάφερε η ομάδα μας δυο λεπτά πριν το τέλος ήταν μια εκτέλεση φάουλ του πετράκη Ι. χωρίς όμως αποτέλεσμα και πάλι.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ:Διαμαντόπουλος,Ορφανίδης,Βογιατζάκης,Εκίζογλου,Σπυριδάκος,Ντέμας, Μαντάς,Τσάνγκο,Τζελάι(70'Μηναίδης),Ιωσηφίδης(83'Φωτεινάκης),Κάγκαλης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:Τσιβιλής,Σισμανίδης,Κουτσολίακος,ΜακρήςΓ.,Μακαρώνας,Παπαδόπουλος (45'Ατματσίδης),Νασκιντασβίλι (80'Τζώρτζης),Πετράκης Ι.,Πετράκης Μ.,Χατζηλάρης,Πετράκης Μαρ.(86'Μυλωνάς)
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ