• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Βαριά Ήττα μέσα στο μοσχάτο…..

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας 2 κόρνερ σε δυο επισκέψεις στην εστία του Θησέα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτή που άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Γεωργόπουλο ο οποίος μετά το γκολ υπέστη τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο και αντικαταστάθηκε στο 23ο λεπτό από τον Ντούκα. Η ομάδας προσπάθησε να απαντήσει με τον Χατζηλάρη αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μαρκάκη. Στο 26ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα μας με τον Πετράκη Μαριο μετά από αντεπίθεση με ένα διαγώνιο σουτ. Όμως δεν κράτησαν και πολύ οι πανηγυρισμοί διότι τέσσερα λεπτά αργότερα ο Δερμιτζογλου διαμόρφωσε το 2 -1 το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η ομάδα μας δεν άργησε να παραδώσει τα όπλα όπου στο 49ο λεπτό ο Σωτηρόπουλος έκανε το 3 – 1 ύστερα από αδράνεια της άμυνας της ομάδα μας. Στο 56ο λεπτό η ομάδα του Θησέα έχασε και άλλη ευκαιρία να τετραπλασιάσει τα τέρματα αλλά το σουτ που επεχείρησε πέρασε άουτ. Ο Δερμιτζόγλου εκάνε το 4 -1 στο 57ο λεπτό. Ο προπονητής της ομάδας μας ανακάτεψε την τράπουλα αλλά δεν ήταν αρκετές οι αλλαγές . Στο 60ο λεπτό ο Ρήγος Οδυσσέας έκανε το 5 – 1. Ο Θησέας δεν σταμάτησε εκεί στο 75ο λεπτό ο Ντούκα έκανε το τελικό 6 – 1.

ΘΗΣΕΑΣ:Μαρκάκης,Γιαννόπουλος,Τρικαμηνάς,Βέργας,Δαμίγος,Σωτηρόπουλος,Βεκρής,Ρήγος Ο.(63'Τσιλοφίτης),Γεωργόπουλος(24'Ντούκα),Αλειφέρης,Δερμιτζόγλου(67'Ρέθης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:Σωπιάδης,Μακρής Σ.,Βρανάκης,Μακρής I.,Παπαδόπουλος,Δραμιτινός
(58'Μαρκοζάνης),Νασκιντασβίλι(80'Τζώρτζης),Χατζηλάρης,Πετράκης Μ.,Ατματσίδης,Πετράκης Μαρ.
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ