• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Ισοπαλία και έκτροπα στον Κορυδαλλό

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που η ομάδα μας υποχρέωσε τον Α.Ο.Α.Δ σε ισοπαλία μέσα στο κλουβί. Η ομάδα μας ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα στο 7’ με τον Πετρακη Μάριο σε σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ, άλλη μια καλή ευκαιρία στο 12’ και πάλι με τον ίδιο παίχτη η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 28’ ο Πετρακης Μανθος προσπάθησε να ανοίξει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε, άλλη μια καλή ευκαιρία μετά από την κάθετη μπαλιά του Ατματσιδη ο Πετρακης Μανθος από πλεονεκτική θέση έπιασε ένα αδύναμο σουτ για μπλοκάρει εύκολα ο Μπούκουρης .Ο Αγιος Δημητριος κλείστηκε πίσω οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0 – 0.
Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό η ομάδας μπήκε δυνατά και στο 48’ ο Πετράκης Μάνθος άνοιξε το σκορ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Α.Δ Μυλωνά επειδή έφτυσε τον αντίπαλο. Παράγοντας του Α.Ο.Α.Δ κος Φασίλης καθώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε σε ποδοσφαιριστή του αστέρα με συνέπεια ο διαιτητής κος Γεωργακόπουλος να τον αποβάλει.Το παιχνίδι άναψε φωτιά με τα νεύρα και τον δυο ομάδων τεντωμένα .Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι για 20 λεπτά καθώς εισέβαλαν στο αγωνιστικό χώρο φιλαθλοι .Με την παρέμβαση των παραγόντων καθώς και το παιχτών του αστέρα που προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια για να μην συμβούν τα χειρότερα διαιτητής της αναμέτρησης κάλεσε αστυνομική δύναμη στο γήπεδο για να μην έχουμε άλλα τράβαλα εντος και εκτός αγωνιστικού χώρου έτσι το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά σε ποιο ήρεμο τόνο. Στο 85’ μετά από αδράνεια της άμυνας ο Ρουσσοπουλος έκανε το 1 -1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:Τσιβιλής,Μακρής Σπ.(77' Νίνι),Κουτσολίακος,Μακρής Γ.,Παπαδόπουλος,Πετράκης Γ.,Νασκιντασβίλη,Σισμανίδης,Πετράκης Μ.,Ατματσίδης,Πετρακης Μαρ.(77'Δραμιτινός)

Α.Ο.Α.Δ:Μπούκουρης,Τσάνη,Αμάραντος(82'Λαβούτας)Μυλωνάς,Παναγίωτου,Στιβακτάς,Μήτρο, Τεντόγλου, Διγκόζης,Μουκάι(70' Λένιας),Ρουσσόπουλος
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ