• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Κατώτερος των περιστάσεων ο αστέρας

Μουδιασμένο ξεκίνημα και για τις δυο ομάδες . κόρνερ για την ομάδα του αστέρα με τον Δραμιτινό να νικά στον αέρα τους αμυντικούς των κωφών και να κάνει 0- 1 για την ομάδα μας στο 30’.Πίεση από τον αστέρα και από κόρνερ και πάλι με πρωταγωνιστή τον Δραμιτινο να παίρνει την κεφαλιά προ του τερματοφύλακα των κωφών αλλά η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι . Στην συνεχεία ο αστέρας απείλησε την αντίπαλη εστία από στημένες φάσεις. Η ομάδα του Σπύρου Ρούσσου δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει την μπάλα και έχασε τον χώρο του κέντρου . Στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά η ομάδα των κωφών και μόλις στο 55’ με τον Τρακάκη κατάφερε να ισοφαρίσει . Στην συνέχεια το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτριο επίπεδο με μοναδική καλή στιγμή ένα μακρινό σουτ του Σπύρου Μακρή να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των κωφών.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ:Καραχάλιος, Γκοντζίλ (85’ Παναγιωτόπουλος), Δοκιανάκης, Βαγγέλης, Κολλύρης, Γκιούρα (82’ Λιτσάκης), Γιάσας, Μπίφσας, Τρακάκης, Καρκασίνας, Κατσαμπούρης

Αστέρας Νικαίας:Σωπιάδης,Σισμανίδης,ΜακρήςΣ.,Μακαρώνας,Παπαδόπουλος, Καρλαφτόπουλος, Κουτσολίακος,Δραμιτινός(77'ΜακρήςΓ.),Νασκιντασβίλη,Ατματσίδης,Μιχαλάκογλου(66'Ζαμπετάκης)
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ