• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Εκδήλωση απο την κοπή της πίτας

Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο γήπεδο και στους αγώνες της ομάδας μας, κατάφεραν να φέρουν οι ποδοσφαιριστές του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Κέφι, χιούμορ και διασκέδαση ήταν τα …συστατικά της βραδιάς στην κοσμική ταβέρνα «Ο Βλάχος» (Καψάλη 9, Παλαιά Κοκκινιά). Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν σύσσωμο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλά και εκπρόσωποι της ΕΠΣΠ, όπως ο γενικός γραμματέας Κωνσταντίνος Βράκας και ο πρόεδρος επιτροπής πρωταθλήματος Κώστας Χολέβας ενώ την ομάδα τίμησε με την παρουσία του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Βαϊτσης.

Δηλώσεις μας έκανε ο Πρόεδρος του σωματείου, Σωτήρης Παππάς όπου μας ανέφερε: «Κοιτάμε το καλύτερο για την ομάδα, είμαστε ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι, αν όχι φέτος, του χρόνου να πάρουμε την άνοδο για την Β’ Κατηγορία Πειραιά. Θα δουλέψουμε προκειμένου να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα από την ΕΠΣΠ, ούτε από άλλες ομάδες, ωστόσο έχουμε σοβαρά παράπονα από την διαιτησία. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Μ.Μ.Ε. που ασχολούνται με το πειραϊκό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα το Sportactive.biz». Μια ευχή για τους φιλάθλους του Πειραιά και μια για τους ποδοσφαιριστές του. «Στον κόσμο εύχομαι υγεία και ευτυχία. Όσο για τους ποδοσφαιριστές του Πειραιά, τους εύχομαι Καλά μυαλά και να παίξουν μπάλα γιατί το ποδόσφαιρο αντί για γιορτή το έχουν μετατρέψει σε ρινγκ».


Οι δυο αρχηγοί (αριστερά ο Στέφανος Ατματσίδης και δεξιά ο Μάνθος Πετράκης) με τον πρόεδρο Σωτήρη Παππα

Ο ένας εκ των δυο αρχηγών Μάνθος Πετράκης (ο έτερος είναι Στέφανος Ατματσίδης) μας τόνισε: «Θεωρώ ότι σαν πρώτη χρονιά, η φετινή είναι επιτυχημένη για τον Αστέρα Νίκαιας. Όπως πρέπει κάθε ομάδα να έχει στόχους, έτσι και εμείς στοχεύουμε στην άνοδο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση για την μέχρι τώρα στήριξη που μας παρέχουν. Ακόμη ευχαριστούμε τα παιδιά που βοηθούν οικονομικά και ηθικά τον σύλλογο».

Μια ευχή για την νέα χρονιά;

«Εύχομαι υγεία σε όλους, χωρίς αυτή δεν γίνεται τίποτα».

Ποια είναι η αντιμετώπιση που έχετε από την ΕΠΣΠ, ως νεοσύστατο σωματείο;

«Από την ΕΠΣΠ η αντιμετώπιση που έχουμε είναι πολύ καλή, μας ακούνε ωστόσο από την διαιτησία έχουμε πρόβλημα. Το 80% ίσως επειδή είμαστε καινούργια ομάδα δεν μας σέβονται. Θα έπρεπε να δείχνουν περισσότερη ανοχή γιατί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο εκμάθησης».
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ