• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
H Creation ντύνει την ομάδα μας και τα όνειρα της!

Το Δ.Σ. του Αστέρα Νίκαιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με την εταιρία αθλητικών ειδών CREATION SPORTS για την περίοδο 2014/15.
H CREATION SPORTSWEAR από φέτος θα ντύνει την ομάδα μας αλλά θα «ντύσει» και τα όνειρα μας για πολλές νίκες και πολλές επιτυχίες.

Η Ελληνική εταιρεία Creation δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές γνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα των περισσότερων συλλόγων στην χώρα μας που επιλεγούν πάντα την φθηνότερη λύση που δεν είναι πάντα όμως η καλύτερη. Η Creation έχοντας σαν αρχή την ποιότητα δημιούργησε σειρές και πακέτα ομάδων που σίγουρα θα σας καταπλήξουν ευχάριστα. Ακόμα έχει την δυνατότητα με την τεχνολογία sublime printing ( μια τεχνολογία που χρησιμοποιούν έως τώρα μόνο η Nike και η Αdidas) μέσα από εμφανίσεις καταλόγου η ακόμα καλύτερα η ομάδα σας να κατασκευάσει ολο τον εξοπλισμό της όπως ακριβώς τον θέλει ξεκινώντας από το μηδέν. Το σημαντικότερο με την τεχνολογία αυτή είναι ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για χρώματα η σχέδιο στην εμφάνιση !.Ενδεικτικά να σας αναφέρουμε ότι αυτή την τεχνολογία πλέον χρησιμοποιούν η κορυφαίες ομάδες του κόσμου ( Ρεάλ , Μπαρτσελόνα , Μπάγερν κτλ.) Μέσα από τις 3 σειρές ( simple , design , sublimation) είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στην ομάδα και στις ακαδημίες σας.

Καλωσορίζουμε λοιπόν την Creation στην «οικογένεια» της ομάδας μας.

Καλωσορίσουμε το νέο συμπαίκτη μας!
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ