• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Αστέρας Νικαίας - Αρμενική / 0 - 2

Η ομάδα μας μπήκε πολύ μουδιασμένη στον αγωνιστικό χώρο και το πλήρωσε απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο όπως είναι η αρμενικήπρώτη καλή φάση στο παιχνίδι δημιουργήθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 18’ μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα πέρασε λίγο έξω. στο 29’ ο Ρέζος μετά από σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 36’ και πάλι στο προσκήνιο οι φιλοξενούμενοι με τον Σιαμήτρα οιαμυντικοί μας έδιωξαν έγκυρα την μπάλα από τα καρέ μας. ενώ τρία λεπτά αργότερα και πάλι με τον Σιαμητρα η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 42’ ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον καραμανιαν. Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι να έχουν το πάνω χέρι των κινήσεων .Στο 65’ ένα καλό σουτ του μπατιστατου μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Αρμενικής .για να έρθει στο 78΄ ο Σιαμητρας να σφραγίσει την νίκη για την αρμενική.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:Τσιβιλής,Σπυράτος(61'Καρλαφτόπουλος Ι.),Κουτσολίακος,ΠαπαδόπουλοςΣ.,Πιερράκος,Δραμιτινός,Σισμανίδης, Μπατιστάτος,Ρέζος(59'Παπαδόπουλος Χ.),Ατματσίδης(78'Ζαμπετάκης),Πετράκης

ΑΡΜΕΝΙΚΗ:Παπαμιχαήλ,Αθανασίου,Λαζαρίδης,Αλεξανίαν,Γαιτάνος,Γαλάνης,Σιαμήτρας,Τσανόπουλος, Φραγκόπουλος,Κοσμέτος(78'Παχουμάνης),Καραμανίαν(57'Σπάχο)
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ