• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Ανάδρομος Αστέρας

Είναι κάποιες φόρες που τίποτα δε πιάνει. Ότι και να κάνουν ποδοσφαιριστές και προπονητές, μέσα κι έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου, τ’ αποτέλεσμα είναι τραγικό. Όπως όταν βλέπουμε το βράδυ στον ύπνο μας εφιάλτη ότι θέλουμε να τρέξουμε, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε ούτε μέτρο. Κάπως έτσι και στο ΣΕΦ απέναντι στο ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ όσο κι αν ήθελε, όσο κι αν προσπαθούσε, όλα έμοιαζαν αδύνατα.Γι 'αυτό και το τελικό σκορ ήρθε τόσο άνετα, όσο δε το πίστευε κανείς πριν από το παιχνίδι.

Το μόνο που είχε με το μέρος του ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν η τύχη, αφού τα 3 δοκάρια με τους ΠΕΡΟΥΤΣΟ στο 46', ΝΙΝΟ στο 47' και ΤΟΞΟΠΟΥΛΟ στο 63' περιόρισαν την έκταση του μόνο στο 5-0...

Τα γκολ από δυο κεφαλιές του 15χρόνου ΚΟΥΚΟΥΡΑ στο 23' και στο 38' μετά από κόρνερ και των ΤΟΞΟΠΟΥΛΟΥ στο 48' με βολίδα εκτός περιοχής, ΤΣΑΤΣΗ στο 65' με πλασέ και ΓΑΖΗ στο 85' με κοντινή κεφαλιά ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο των παικτών του ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ που παλεύουν για τη σωτήρια τους κ' έδειξαν πως αν συνεχίσουν έτσι θα τα καταφέρουν. Σε αντίθεση με τον ΑΣΤΕΡΑ που είδε το ''όνειρο'' των play off ν' απομακρύνεται.

Αναλυτικά το φίλμ του Αγώνα
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ