• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Μόνο ένα...για τον Γρούμπα

Ένας καταιγιστικός ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του (πολλοί βασικοί σε εξέδρα και πάγκο) και με καινούργιο (πιο επιθετικό) σύστημα έκανε σκόνη τα όποια αμυντικά συστήματα του ΠΥΘΑΓΟΡΑ που περιορίστηκε μόνο σε κάποιες ελάχιστες αντεπιθέσεις και απείλησε μόνο με τα καλά στημένα του αρχηγού της ΙΩΣΗΦΙΔΗ. Στο α' ημίχρονο σε 9 κλασικές ευκαιρίες (6',11' ΜΑΝΘΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ, 8',27',45' ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ, 28',36'39' ΔΕΡΒΕΝΗΣ και στο 12' του ΜΕΞΗ ) κατάφερε μόνο στη μια του 39' με υπέροχη λόμπα του ΔΕΡΒΕΝΗ έπειτα από κάθετη του αρχηγού του ΨΥΧΙΔΗ να πετύχει το νικητήριο γκολ του αγώνα.

Στην Επανάληψη ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε το ίδιο δυνατά για να πετύχει και άλλα τέρματα αλλά μετά το 57' και την απευθείας κόκκινη του ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ (έβρισε τον επόπτη ΒΥΤΟΓΙΑΝΝΗ) έκοψε ταχύτητα. Παρόλα αυτά έχασε κι άλλες ευκαιρίες με τους ΔΕΡΒΕΝΗ, ΜΑΡ.ΠΕΤΡΑΚΗ, ΡΗΓΟ, ΒΕΚΡΗ, ΚΑΖΕΡΟ, ΝΑΣΚΙΝΤΑΣΒΙΛΗ που ''συναγωνιζόταν'' ποιος θα χάσει την πιο κλασική! Με τον τερματοφύλακα του ΤΑΚΟ (σταθερό όποτε χρειάστηκε στις όποιες-λίγες σέντρες) να είναι θεατής του αγώνα, το σφύριγμα του πολύ καλού διαιτητή ΛΥΤΡΙΒΗ βρήκε τους παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ να πανηγυρίζουν γι' άλλο ένα τρίποντο (4ο στους τελευταίους 5 αγώνες) που σε συνδυασμό με τ' άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής τους βρίσκει ακόμα πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα play off.

Γι' άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ έδειξε σ' όλους πόσο ΟΜΑΔΑ είναι. 27 ποδοσφαιριστές και 8 παράγοντες και προπονητές, με αρκετούς φίλους από τις 7.30 το πρωί διασκέδασαν μ' αυτό που αγαπάνε. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!

''Πριν το παιχνίδι κρατήθηκε 1' σιγή εις μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΓΡΟΥΜΠΑ στον οποίο αφιερώθηκε και η νίκη.''

Αναλυτικά το φίλμ του Αγώνα
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ