• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Παιχνίδι...μη Καρδιακούς

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Γήπεδο Ρέντη (Σταύρος Μελισσουργός) με τον Αστέρα να παίρνει τους τρείς βαθμούς που ήταν σημαντική για την συνέχεια του Πρωταθλήματος. Το Τελικό 4-5 δεν κατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού αφού ο Αστέρας θα μπορούσε να έχει πάρει πιο άνετη νίκη εάν δεν έκανε παιδαριώδη λάθη στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με εννέα παίκτες από το 65’ αφού αποβλήθηκαν στο 36’ ο Νεοφώτιστος για εξύβριση και ο Φράγκος στο 65’ με δεύτερη κίτρινη.

Ο διαιτητής και παρατηρητής έδειξαν σε πολλές περιπτώσεις επιείκεια στον γενικό Αρχηγό των γηπεδούχων Κύριο Τσιρογιάννη Αποστολή με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να εισέρχεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο φτάνοντας στο κέντρο του γηπέδου και να απειλεί των διαιτητή. Γύρω στο 89’ ο Διαιτητής κύριος Φουρναράκης αποφασίζει να τον αποβάλει από τον αγωνιστικό χώρο. Μέτα το τέλος του παιχνιδιού ο Κύριος Τσιρογιάννης δεν πτοήθηκε από την αποβολή του και μπαίνοντας και πάλι στον αγωνιστικό χώρο φώναζε στον Διαιτητή «Ότι άλλοι σε έβαλαν να το κάνεις αυτό…. ξέρεις εσύ».

Τα γκολ για τον Αστέρα πέτυχαν ο Λάλος 3’,Νασκιντασβίλη 22’,Πετράκης Μαρ. 34’,Δερβένης 49’ και Πετράκης Μ. 84’ για τους γηπέδουχους τα γκολ έβαλαν ο Μακρής (15,28’),Δασκαλάκης 73’ με πέναλτι και ο Τσιρογιάννης Α. στο 91’.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Αστέρας αφιέρωσε την νίκη στον Α’ Αντιπρόεδρο Πλέσσα Γιώργο.

Αναλυτικά το φίλμ του Αγώνα
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ