• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Με το δεξί ο αστέρας

Η ομάδα μας μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος για το νέο έτος επικρατώντας με 3 -1 την δάφνη ταμπουριών .Στο αγωνιστικό μέρος η δάφνη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3’ μετά από ανατροπή του μάκρη ο διαιτητής Μηχαιλιδης έδειξε την άσπρη βούλα για την ομάδα των ταμπουριών που εκτέλεσε εύστοχα ο φούντας για να κάνει το 0 – 1.Η ομάδα μας προσπάθησε να απαντήση με τον Ρέζο στο 12’ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 22’ μετά από αδράνεια της άμυνας του αστέρα ο κυριακουλέας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας δυο ακόμα ευκαιρίες να διπλιάσουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι στο 24’ και 25’ αντίστοιχα.
Στο 28’ η ομάδας μας ανέβασε στροφές και ο Μ. Πετρακης έκανε το 1 – 1 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Στο 39’ ο Μ.Πετρακης δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα του ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ρεζος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο 42’ ούτε ο Γ.Πετρακης δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας μετά από μακρινό σουτ. Στην επανάληψη ο αστέρας μπήκε πιο δυνατά και μόλις το 55’ μετά από ανατροπή που έγινε στον Σισμανίδη, ο πιερράκος με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2 – 1.Ενω δέκα λεπτά αργότερα ο σπυθούρης έχασε ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 90’σφραγήσε την νίκη της ομάδας μας με κοντινό πλασέ ο μακρής.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚAΙΑΣ: Τσιβιλής, Πιερράκος, Κουτσολιάκος, Μακρής,Σπυράτος(60’Παπαδόπουλος Χ.),Γ. Πετράκης, Δραμιτινός, Σπανόπουλος, Σισμανίδης, Ρέζος(Καρλαφτοπουλος Ι.), Μ. Πετράκης.

ΔΑΦΝΗ: Μπαξεβάνης, Χουρμούζης, Τσεβδαρίδης, Φωτειάδης, Μαυροδόντης, Πολίτης, Φούντας, Κυριακουλέας, Χατζηνικολάου, Σπυθούρης, Σεβαστίδης (82’ Κουτσουράδης)
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ