• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Στο ίδιο έργο θεατές…

Την Τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια με το ίδιο σκορ  αυτήν την φορά με τον Φοίνικα Αγίας Σοφιάς που έμεινε πίσω στο σκορ μετά από γκολ που πέτυχε ο Καρέλης στο 41’  για ένα ακόμα παιχνίδι. Στην επανάληψη ήρθε η ισοφάριση από τον Μάρινάκη στο 47’ με καρφωτή  κεφαλιά στην μικρή περιοχή μετά από εξαιρετική σέντρα του Αθανασιάδη.  Μέτα το τέλος του παιχνιδιού οι Διοίκηση του Αστέρα πρόσφερε στους ποδοσφαιριστές του γλυκίσματα και οι ποδοσφαιριστές  έδωσαν την υπόσχεση τους  να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. Αξίζει να σημειωθεί  ότι στο παιχνίδι με τον Φοίνικα το μέσο όρο ηλικίας που τελείωσαν τον αγώνα ήταν στο 23,5%  .

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ (Ν. Ασλάνης): Μυλωνάς, Κοντογιαννόπουλος, Αργυρόπουλος(77’ Χατζηγρηγορίου), Αντωνίου, Νικολόπουλος, Κυπραίος- Χούλης(80’ Μπουτανιώτης), Καρέλης, Πουρνάρας(68’ Μυλωνάς Α.), Καψάλης, Περαματζής, Καλύβας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Μιχαήλος , Αθανασιάδης, Γαβαλάς, Υφαντίδης, Μέξης, Δεσσύλας, Πετράκης Μαρ.(67’ Κούτρας), Αλειφέρης , Μαρινάκης, Λάλος(75’ Βεκρής), Παναγιώτου(87’ Κυραννού)

Αναλυτικά το φίλμ του Αγώνα
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ