• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ….

Ο Αστέρας που στο πρώτο ημίχρονο δεν κατέβηκε στο γήπεδο κινδύνεψε με βαρεία ήττα αφού μετά την αναγκαστική αλλαγή του αρχηγού της η νεανική και άπειροι ομάδα του Σκανάτοβιτς δεν μπόρεσε να αντιδράσει το γρήγορο γκολ στο 8’του Guri . Στην επανάληψη όμως μπήκε αποφασισμένος να διεκδίκηση μέχρι το τέλος την νίκη πράγμα που θα το κατάφερνε εάν στο 93’ ο διαιτητής Δριτσάκης μετά από λάθος υπόδειξη του πρώτου βοηθού χρηστάκου δεν ακύρωνε το γκολ του Μαρουδή. Ο Αστέρας που στο 47’ είχε ισοφαρίσει με το Λάλο ήταν φοβερά ανεβασμένος στο δεύτερο ημίχρονο με πολλές χαμένες ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα τετ α τετ του Λάλου και Μάριου Πετράκη που αποκρούστηκαν από τον τερματοφύλακα του Προφήτη Ηλία Αμερικάνο. Ο Αστέρας στο δεύτερο που κινδύνεψε μόνο στο 62’ μετά από σουτ του Κίσσα εκτός περιοχής η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Μιχαήλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Μιχαήλος , Νασκιντασβίλη, Γαβαλάς, Ψυχίδης(21’ λ.τρ. Μάλλης), Μέξης, Δεσσύλας, Πετράκης, Υφαντίδης , Βεκρής(46’ Λάλος) , Μαρινάκης(86’ Μαρουδής), Παναγιώτου
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ(Β. Ιωαννίδης) : Αμερικάνος, Allajbej, Κυρτίδης, Βοστάνης, Βρουλιδάκης, Βισβίκης, Άγγος(75’ Γιαλελής), Guri, Σταματέλλος(59’ Κίσσας), Τσιρτσίκος, Θωμάκος(70’ Μουζακίτης)

Αναλυτικά το φίλμ του Αγώνα
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ