• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Λύγησε στην Παράταση

Ο  Αστέρας δεν στάθηκε τυχερός στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Πειραιά και ηττήθηκε στην Παράταση από τον Πανεαπολικό με 2-0 .Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτή που είχαν την πιο καλή ευκαιρία στο παιχνίδι  στην κανονική διάρκεια μετά από σουτ του Τριαντή στο 35’ Ο Μιχαήλος  πετάχτηκε στο αριστερό  γάμα της εστίας του διώχνοντας εντυπωσιακά Κρατώντας έτσι το 0-0 του ημίχρονου.
Στην  επανάληψη προσπάθησαν και οι δυο ομάδες για κάποιο  γκολ  αλλά έληξε 0-0 .
Στην παράταση αυτή που ευτύχησαν να προηγηθούν ήταν ο  Πανεαπολικός  μετά από λάθος απόφαση  του διαιτητή Σινιοράκη(αντίθετο φάουλ)  και παίζοντας γρήγορα την μπάλα ο Burjaliani στο 98’ έκανε το 0-1. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Πετρόγκωνας στο 101’ με ωραίο πλασέ.    

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Μιχαήλος , Δεσσύλας( 79’Αθανασιάδης) , Νασκιντασβίλη, Ψυχίδης, Μπατζέκος, Υφαντίδης , Βεκρής (65’Αλειφέρης)(91’Μαυρουδής), Μάλλης, Πετράκης , Λάλος, Παναγιώτου
ΠΑΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Δ. Αλειφεράκης) : Ψαρρόπουλος, Προδρομίδης(78’ Παπαχαρίσης), Μπολώτης, Παυλόπουλος, Αξιώτου, Τόννης, Τριαντής(46’ Burjaliani), Πετρόγκωνας, Ηλιόπουλος, Ιμβριώτης, Καλάγκιας(46’ Μυρτεζάι)

Αναλυτικά το φίλμ του Αγώνα
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ