• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Ιστορική πρόκριση Κυπέλλου……

Για πρώτη φόρα στην ιστορία του Αστέρα Νίκαιας προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου νικώντας την ομάδα του Δία Κορυδαλλού με σκορ 2-0.
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα προήλθε από τους Κορυδαλλιώτες στο 35’ με σουτ του Ιωακειμίδη αλλά ο Μιχαήλος ήταν σε ετοιμότητα. Η άμεση αντίδραση του Σκανάτοβιτς βλέποντας ότι η ομάδα του δεν έφερνε αποτελέσματα ανακατεύοντας την τράπουλα και περνώντας στο αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο τον Μάλλη ήταν το αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ στο 56’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λάλου . Στο 58’ Ο διαιτητής Σαββατιανός ακύρωσε καθαρό γκολ του Μπατζέκου. Στο 81’ μετά από καταπληκτική συνεννόηση των παικτών του Αστέρα ο Πετράκης Μάριος αφήνει την μπάλα κάτω από τα πόδια με τελικό αποδέκτη τον Μάρινάκη οποίος έπιασε ένα δυνατό σουτ αφήνοντας τον Σαφιδάκη να μην μπορεί να αντίδραση.
Ο κύριος Σαββατιανός πολύ αυστηρός βγάζοντας από το τσεπάκι του πολλές κάρτες χωρίς σημαντική αιτία αποβάλλοντας από ένα παίκτη σε κάθε ομάδα. Στο 77’ με δεύτερη κίτρινη τον Γαβαλά και στο 78’ τον Μανδρέκα για διαμαρτυρία.

Δίας Κορυδαλλού(Ι. Μανδρέκας): Σαφιδάκης ,Σάρλας, Καρακώστας, Χίου, Τζιλάκας, Μανδρέκας, Σκουτάρης (84’ Καραγάνης), Γκλιάτης (70’ Προκοπίου), Αποσκίτης, Ιωακειμίδης, Χαρατσάρης (63’ Μίχος)

Αστέρας Νίκαιας(Α. Σκανάτοβιτς): Μιχαήλος, Νασκιντασβίλη, Γαβαλάς, Ψυχίδης, Μπατζέκος , Μαρινάκης, Πετράκης Μαρ., Μαυρουδής(46’ Μάλλης) , Πετράκης Μ.(59’λ.τρ.Βεκρής), Λάλος(79’ Αλειφέρης), Παναγιώτου

Αναλυτικά το φίλμ του αγώνα
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ