• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Το όνειρο συνεχίζεται...με το διπλό στην Αμφιάλη

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε για την Αμφιάλη ο Αστέρας από τους πολλούς τραυματισμούς αφού Πετράκης Μάνθος, Πετράκης Μάριος,Γαργάλης,Ιωάννου,Κλωστράκης ταλαιπωρουνταν από τραυματισμούς. Ο τραυματισμός του Σωπιάδη πρίν τον αγώνα(ζέσταμα) πονοκεφάλιασε τον Κώστα Βάρσο και ας μην έφτανε αυτό στο 25’ συγκρούστηκε στον αέρα ο Δρακουλάκος με τον Δερβένη με τον τελευταίο να μην μπορεί να συνεχίσει για σχίσιμο στο φρύδι οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αττικό Νοσοκομείο για της πρώτες βοήθειες(4 ράμματα). Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ένα ισορροπημένο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες να θέλουν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στο 78’ ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Μάλκα(δεύτερη Κίτρινη). Το γκολ «φιλί» που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε ο Ψυκάκος στις καθυστερήσεις(93’) με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Αστέρας με την νίκη αυτή σκαρφάλωσε στην 4ή θέση μετα και από την ισοπαλία των Σαλαμινομάχων.

ΑΜΦΙΑΛΗ:Σαλίχος, Αβραμίδης(70΄Κυπράκης), Κόκκινος, Δρακουλάκος, Βιδάλης, Ευσταθίου, Καραγιάννης, Κογκάκης(46΄Σταθάρας), Λαζόπουλος, Ευδαίμων, Καρατζάς(46΄Δακούτρος)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:Κλωστράκης, Φωτιάδης, Ναζλίδης, Τσίτουρας, Ψυκάκος, Δεσσύλας, Ιωάννου(88΄Πετράκης Ι.), Ευγενείας, Χατζηλάρης, Μάλκα, Δερβένης(25΄λ.τρ.Πετράκης Μαρ.,46΄λ.τρ.Νασκιντασβίλη)
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ