• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Δεν ήρθε το διπλό στην Σαλαμίνα

Στο νησί του Σαρωνικού ταξίδεψε ο ΑΣΤΕΡΑΣ κόντρα στους Σαλαμινομάχους αφήνοντας δυο πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια. Ο Αστέρας εάν και καλύτερος σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού σ’ ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν μπορείς να το πεις. Ο Αστέρας ήταν αύτος που ευτύχησε να προηγηθεί με τον Πετράκη Μάνθο μόλις στο 3’ μετά από κάθετη μπαλιά του Ιωάννου με τους Σαλαμινιώτες να μην μπορούν να αντιδράσουν μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου αφού σε όλο το πρώτο ημίχρονο είχαν μόνο μια φάση. Η αλλαγή του Παπαγεωργίου στο 48’ βοήθησε αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση μετά από αδράνεια της άμυνα μας. Η ομάδα μας προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε σε δυο κλασικές ευκαιρίες με τον Χατζηλάρη να στέλνει την μπάλα άουτ έτσι έμεινε το τελικό 1 -1.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Μπούτσης, Καπάι, Ράπτης, Πιλάβης, Θεοδοσίου Χ., Συριανός, Ρεμούνδος(48’ Παπαγεωργίου), Μόνιος, Παπαμιχαήλ Γ., Λαμπρινός, Φασουλής
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ : Κλωστράκης, Φωτιάδης, Ναζλίδης, Τσίτουρας, Ψυκάκος, Δεσσύλας, Ιωάννου, Ευγενείας, Πετράκης Μ.(75’ Πετράκης Ι.), Χατζηλάρης (88’ Πετράκης Μαρ.), Μάλκα (68’ Νασκιντασβίλη)
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ