• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Επεισοδιακό το μάτς στο Ρέντη...

Μετά από ένα εχθρικό κλίμα βίας και τρομοκρατίας το οποιο δημιουργησε ο προεδρος του Κενταυρου απο την αρχή του αγώνα ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφυγε με τους τρείς βαθμους απο το Ρέντη . Αμέσως μετά το τέλος του α’ ημιχρόνου και το σκορ να είναι στο 1- 1 δημιουργήθηκε  ένταση με κύριο πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του Κένταυρου μιλώντας με  έντονο τρόπο, υβριστικό  και πιάνοντας του από τον λαιμό τον ποδοσφαιστη μας Δερβένη Αλέξη . Οι ποδοσφαιριστές και παράγοντες προσπάθησαν να τους χωρίσουν με συνέπεια να σημειωθούν αψιμαχίες μεταξύ ποδοσφαιριστών και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα από τους ψυχραιμότερους οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια . Στην συνέχεια γύρω στα 50 άτομα επιτέθηκαν στα αποδυτήρια της ομάδα μας και κλοτσώντας την πόρτα προσπάθησαν να εισέλθουν με συνέπεια να μείνουν κλειδωμένοι, για 50 λεπτά μέχρι να έρθει η αστυνομική δύναμη. Όπως αναφέρει  στο Φ.Α. ο διαιτητής Δριτσάκης  χωρίς να έχει 100% το τη έγιναν αφού και εκείνος ήταν στο Γραφείο των Διαιτητών για να προστατευτεί αναφέρει:

 Μετά το τέλος του α’ ημιχρόνου  και αφού πηγαίνοντας στα αποδυτήρια εισήλθαν στους χώρους των αποδυτηρίων μεγάλος αριθμός 80 – 100 ατόμων χωρίς διακριτικά ομάδων και συνεπλάκησαν με ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ειδοποιήσαμε  την  Άμεση Δράση  να στείλουν Αστυνομική Δύναμη  μετά από 20 λεπτά ήρθαν δύο άντρες της αστυνομίας με περιπολικό όχημα. Επίσης ήρθε στο γήπεδο και ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ Κος ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ οποίος κάλεσε τους εκπροσώπους και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και αφού τους παρακάλεσε να ηρεμήσουν ανέλαβε την ευθύνη της συνέχειας στου αγώνα. Ο αγώνας ξεκίνησε μετά από 1 ώρα. Στο γήπεδο ήρθε και ο Κος ΑΓΑΔΑΚΟΣ της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Πειραιά.

 

 Στα αγωνιστικά τώρα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 20’ με τον Μπετενιώτη Σιμεών αλλά ο ΑΣΤΕΡΑΣ γύρισε το παιχνίδι με τον Ιωάννου (45’) και οι χρυσή αλλαγή  του Προπονητή  του Νασκιντασβίλη στο (76’). Ο Κένταυρος τελείωσε το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές μετά τις δυο αποβολές του  Μπαρμπάτη (75’) και Κολύτας (88’) ο τελευταίος  στόλισε κάποια γαλλικά κατά την έξοδο του από τον αγωνιστικό χώρο τον διαιτητή και πρόεδρο της Ένωσης.

 ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Μπαρλαγιάννης(5’ λ.Τρ. Μπεντενιώτης Π.) , Μπαρμπάτης Α., Απέργης, Κιργιάι, Γεωργόπουλος, Βόλλης(68’ Πληβούρης) , Μπεντενιώτης Σ. Λεβαντής, Δημητρίου , Κολίτας, Μπαρμπάτης Ν.(73’ Γεροντής)

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Σωπιάδης, Φωτιάδης, Νασλίδης, Δεσύλλας(66’λ.Τρ. Τσίτουρας) , Ψυκάκος, Ευγενίας(7’ Νασκιντασβίλη) , Ιωάννου, Γαργάλης, Πετράκης Μ.(64’ Μάλκα), Χατζηλάρης , Δερβένης
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ