• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Στο φουλ το γκάζι στον Αστέρα….

Σε υψηλές στροφές δούλεψε το στροφόμετρο στον Αστέρα στο παιχνίδι με τον Μιθριδάτη πετυχαίνοντας την Τρίτη συνεχόμενη νίκη για το 2013. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδας μας είχε το πάνω χέρι τον κινήσεων με τους Πόντιους να παίζουν το ρόλο του κομπάρσου. Ο Μιθριδάτης τέλειωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά από την αποβολή του Αραμπατζή στο (17’). Για την ομάδα μας σκόραραν από δύο τέρματα ο Ψυκάκος (17’ Πεν.,38’ Πεν.),ο Χατζηλάρης (74’ , 75’ ) και από ένα ο Δερβένης (16’ ) , Λάλος (21’) , Πετράκης Μαρ.(66’) ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Ανδρεάδης (35’ ) και ο Κουιμτσίδης Λ. (89’) οι φιλοξενούμενοι είχαν και τρία δοκάρια στο (7’) με τον Ανδρεάδη ,(13’) Σαμλίδη και στο (20’) ο Κουιμτσίδης Λ.. Η ομάδα μας κοιτάει το επόμενο με παιχνίδι με τον Δία για να φτάσει πιο κοντά τους πρωτοπόρους στην βαθμολογία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Κλωστράκης, Μάκλα, Ναζλίδης, Τσιτούρας(65′ Δεσύλλας), Ψυκάκος, Στάθης(71′ Φωτιάδης Λ.) , Πετράκης Μαρ., Γαργάλης, Λάλος(77′ Πετράκης Μανθ.), Χατζηλάρης, Δερβένης.

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Χαλυβόπουλος, Κουιμτσίδης Κ., Κουιμτσίδης Λ., Κυνηγόπουλος, Μαυρομμάτης, Αραμπατζής, Χαλκίδης(21′ Λαμπριανίδης), Σαμλίδης(81′ Φραγκούδης), Σιδηρόπουλος, Ανδρεάδης, Σπυρίδης(60′ Κουζμίδης).
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ