• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Τις ευκαιρίες ο Αστέρας την ουσία τα Αστέρια..

Η ατυχία για άλλη μια Κυριακή έβαλε τον Αστέρα σε περιπέτειες που έπεσε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα μας ήταν αύτη που είχε το πάνω χέρι των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι χωρίς φάση μέχρι το γκολ που πέτυχαν στο 32’.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα πολλές χαμένες ευκαιρίες δύο δοκάρια με τον Χατζηλάρη και τον Γαργάλη στο 15’ και 84’ αντίστοιχα .Το πρώτο γκολ για τα Αστέρια ήρθε στο 32’ με τον Φέρκο ενώ στο 35’ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του ο ίδιος παίκτης. Με άκομα μια καλή φάση από πλεονεκτηκή θέση στο 38’ ο Δερβένης δεν μπορεσε να μειώσει το σκορ στέλνωντας την μπάλα αουτ. Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε στην επανάληψη από τον Γαργαλη στο 48’. Ακόμα πολλές χαμένες ευκαιρίες από την ομάδα μας για να έρθει η ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ψυκάκου στο 61’. Ο Σιμάκος στο 70΄έκανε το τελικό 3-2. Με την τελευταία πριν λήξη το παιχνίδι το δοκάρι του Γαργάλη στο 84΄.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ:Λαγάνης Κυρ., Μέγγουλας, Παναγιωτόπουλος, Λαγάνης Κων.(57'Λαδικός), Νικολάου, Σπανός, Φέρκο, Σιμάκος(71'Λουκόπουλος), Σταρτίνας, Πουλίδας, Διακάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:Σωπιάδης, Φωτιάδης Λ., Νασκιντασβίλι (65'Πετράκης Μαρ.), Ναζλίδης, Ψυκάκος, Στάθης, Μάλκα(77'Λάλος), Γαργαλής, Πετράκης Μ. (46΄Δεσσύλας), Χατζηλάρης, Δερβένης
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ