• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Ανακοίνωση προς ΕΠΣΠ Πειραιά

Αγαπητή Ε.Π.Σ.Π. θέλουμε να σας εκφράσουμε, τα παράπονα μας και τις ανησυχίες μας. Εμείς σαν ομάδα η πιο νέα ομάδα της ένωσης ιδρύθηκε από αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αυτό υπηρετούμε και τίποτα άλλο .Εδώ και δύο χρόνια, έχουμε θέσει σαν στόχο, την κατάκτηση του μεγαλύτερου τίτλου , για μας που δεν είναι από το κύπελλο ήθους. Ο πιο τιμητικός και δύσκολος τίτλος. Αυτό σηματοδοτεί το πώς εμείς στον ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ, κοιτάζουμε τα πεπραγμένα του χώρου που υπηρετούμε. Μάρτυρες επικαλούμαι τους διαιτητές , τις φιλοξενούμενες ομάδες , τους παρατηρητές αγώνων και τους ανθρώπους που διαθέτουν τα εισιτήρια αγώνων.
Πέρσι από μόνοι δε τα καταφέραμε για την επίτευξη του προαναφερομένου στόχου, γιατί δεχτήκαμε τρείς κόκκινες κάρτες. Φέτος δε θα τα καταφέρουμε, από λάθους διαιτητή , του αγώνα Α.Σ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – Α.Π.Σ.Ε. ΑΜΦΙΑΛΗΣ γιατί έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89΄επτό χωρίς να έχει κάνει παράβαση ο ποδοσφαιριστής μας.

Εμείς σαν Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ , ποτέ δεν θα διαμαρτυρηθούμε για διαιτητικά λάθη γιατί θεωρούμε τους διαιτητές συνεργάτες και συμπαίκτες μας. Άλλωστε ο πρόεδρος της ομάδας μας έχει θητεία προς 15ετίας στο χώρο του Σ.Δ. Πειραιά και την ηθική υποχρέωση να σέβεται , να εκτιμά, και να βοηθά τα μέλη του. Απλά θέλουμε οι διαιτητές να είναι πλάι μας να «μπαίνουν» στην ψυχολογία του παιχνιδιού και των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ……

Σας ευχαριστούμε για την ανοχή σας.

ΜΕ ΤΙΜΗ

 

ΤΟ Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ