• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Η ατυχία και η διαιτησία διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα

Εάν και με καθυστέρηση 30΄ λεπτών το παιχνίδι ξεκίνησε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί στο δεύτερο ημίχρονο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο φωτισμός του γηπέδου. Στα αγωνιστικά τώρα η ατυχία ήρθε από νωρίς μας χτυπήσει την πόρτα μόλις στο 18΄ μετά από σουτ του Λαζόπουλου και ασθενής απόκρουση του Κλωστράκη, ο ευδαίμων έκανε το 0-1. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Αστέρα ήρθε στο 25΄με τον Στάθη ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Χατζηλάρης διπλασίασε τις καλές ευκαιρίες . Το δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Βιδάλης (53’) . Στο 65’ μείωσε προς τη στιγμή με απευθείας φάουλ ο Ψυκάκος 1-2 . Στο 66’ θα μπορουσάμε να είχαμε ισοφαρίσει εάν η μπάλα σε σουτ του Χατζηλάρη δεν χτύπαγε στο οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο ευδαίμων στο 70’. Ο διαιτητής σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσε να τιμωρήσει τους φιλοξενούμενους για τα σκληρά μαρκαρίσματα που αποφάσισε να αποβάλει στο 81’ τον ευδαίμων και τον Τσίτουρα στο 87 και τους δυο με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στην οποία η κάρτα του Τσίτουρα για αόρατο φάουλ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:Κλωστράκης, Νασκιντασβίλι, Ναζλίδης, Τσίτουρας, Στάθης, Ψυκάκος, Ζαφειρόπουλος (64' Πετράκης Γ.), Γαργαλής, Μάλκα, Χατζηλάρης, Πετράκης Μαν. (55'Πετράκης Μαρ.)

ΑΜΦΙΑΛΗ:Σαλίχος, Δακουτρός, Δουρής, Δρακουλάκος, Βιδάλης, Ευσταθίου, Σταθαράς (75'Ερρίκος ), Κογκάκης, Λαζόπουλος (86'Χαραμής), Ευδαίμων, Βιτώρης (62'Κυπράκης)
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ