• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Ήττα ΣΟΚ στη Νίκαια επί τον Σαλαμινομάχοι.

Την δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα έκανε η ομάδα μας αφού ηττήθηκε από τους Σαλαμινομάχους με  4-0. Στο πρώτο ημίχρονο ο αστέρας ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία σε όλοι την διάρκεια του ημιχρόνου αλλά το πλήρωσε μετά από λάθος της άμυνας  στο 42’ να κάνει ο Φασούλης το 0-1.  Στην  επανάληψη αυτή που μπήκαν πιο αποφασισμένοι  για την νίκη ήταν  οι φιλοξενούμενοι οι όποιοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 58΄και πάλι με τον Φασούλη να κλειδώνουν την νίκη, ενώ στο 76΄ με πέναλτι  ο Πιλάβης διαμόρφωσε το 3-0 . Το τελικό 4-0 έκανε ο Παπαγεωργίου στο 83’.  Οι  παίκτες του αστέρα αφήνουν πίσω το παιχνίδι της Κυριακής και κοιτάνε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την Αμφιάλη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Σωπιάδης, Νασκιντασβίλι(62′ Λάλος), Ναζλίδης, Τσιτούρας, Δεσύλλας, Πετράκης Μαρ.( 75′ Πετράκης Μανθ.), Ψικάκος(86′ Πετράκης Ι.), Γαργάλης, Μάλκα, Χατζηλάρης, Δερβένης.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Μπούτσης, Ψαρράς, Πιλάβης, Παπαθανασίου, Ράπτης(83′ λ.τρ. Αθανασίου), Συριανός, Θεοδοσίου Σ.(87′ Νιφάκος), Λαμπρινός, Παπαγεωργίου, Κυρίου, Ψωϊνος, Φασουλής.
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ