• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Έσπασε η ατυχία στην Νίκαια

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές έκανε η ομάδα μας επικρατώντας του ΑΟ Κορυδαλλού με 3-0 στην Νίκαια. Την νίκη την αφιέρωσαν στον άτυχο Πάρη Γαργάλη.

Η Πρώτη καλή φάση για την ομάδα μας ήρθε στο 8’λεπτό με τον Δερβένη αλλα ο Κουλούρης είπε όχι. Στο 16΄απαντησαν οι φιλοξενούμενοι με τον Τσιμιλιώτη αλλά ο Σωπιάδης ήταν σε ετοιμότητα. Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 24’ με τον Δερβένη. Στο 29’ ο Ψυχίδης είδε την κόκκινη κάρτα για χέρι στην περιοχή .Ο ψυκάκος ήταν αυτός που εκτέλεσε το Πέναλτι αλλά απέκρουσε ο Κουλούρης. Στο 37’ και πάλι με πρωταγωνιστική τον Δερβένη να διαμορφώνει το 2-0. Στην Επανάληψη οι φιλοξενουμένοι προσπάθησαν να απαντήσουν με στιμμένα αλλα ο Σωπιάδης τους είπε όχι. Το Τελικό 3-0 διαμορφωσε ο Χατζηλάρης στο 74’ όποιος το αφιέρωσε το γκόλ στον Γαργάλη.
Η ομάδα την επόμενη Κυριακή έχει ρεπό και το Τεχνικό επιτελείο κοιτάει το μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Κένταυρο για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:Σωπιάδης,Νασκιντασβίλη,Ναζλίδης,Τσίτουρας,Δεσύλλας,Ψυκάκος, Ιωάννου(75'Πετράκης Μαρ.)Μάλκα(82'Πετράκης Γ.),Πετράκης Μ.(60'Λάλος),Χατζηλάρης,Δερβένης

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:Κουλούρης,Μαρινάκης(40'Μάρθας)Καραουλάνης,Ψυχίδης,Νικολάτος, Παπαδάκης, Καστρινόπουλος(65'Καραθεοδωρος),Κανέρης,Τσιμιλιώτης,Βέττας,Χατζηλίας
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ