• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Τέλος στο Αήττητο και στο όνειρο

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο γήπεδο του Ρέντη ο Αστέρας δεν πήρε τους τρείς βαθμούς αφού ηττήθηκε με 3-0 από τον Μιθριδάτη και τελείωσε κάθε ελπίδα για την άνοδο. Ο αστέρας που έπαιξε με πολλές ελλείψεις στο συγκριμένο παιχνίδι . Οι πόντιοι είναι αυτή που ευτύχησαν να προηγηθούν πριν καν κλήση το πρώτο λεπτό με τον Σιδηρόπουλο και πριν προλάβουν να τελειώσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ο διαιτητής Πότογλου είδε ανατροπή του Νασκιντασβίλη στον Σαμλίδη στην μεγάλη περιοχή και ο Κουιμτζίδης από την άσπρη βούλα έκανε το 2-0. Η ομάδα μας διαμαρτύρεται για πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηλάρη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κυνηγόπουλος στο 83’.

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Τσομπάν, Αξιωνίδης, Παντελίδης(83’ Κουζμίδης), Κουιμζίδης Λ.(83’ Χαλκίδης), Γκουντιμένγκο, Σαμλίδης(85’ Μαυρομμάτης), Σιδηρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Λαμπριανίδης, Ανδρεάδης, Κουιμτζίδης Κ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ: Κλωστράκης, Νασκιντασβίλη(80’ Σωτήρη), Ναζλίδης, Τσίτουρας, Φωτιάδης, Πετράκης Ι.(57’ Ευγενείας), Ιωάννου, Γαργάλης, Πετράκης Μ.(65’ Πετράκης Μαρ.), Χατζηλάρης, Μάλκα
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ