• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Έχασε βαθμούς στον κορυδαλλό

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 1’ μετά από λάθος της άμυνας του δια ο Πετράκης Μ. πάγωσε τους κορυδαλλιώτες.Στο 33’ο Δίας κέρδισε πέναλτι το όποιο δεν μετουσίωσε σε γκολ. Στο 35’ χαμένη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας σε σουτ του Πετρακη Ι. αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω.
Στο 38’ ο κιούσης έφερε το παιχνίδι στα ίσια το όποιο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 49’και πάλι με τον κιούση διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του κορυδαλλού.Στο 52’ ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε να δείξει την άσπρη βούλα για την ομάδα μας και ας μην έφτανε αυτό στο 60’ηρθε το τρίτο γκολ για τον δια και πάλι με τον κιούση. Ο αστέρας είχε πολλά παράπονα από τον διαιτητή Φωτιάδη.

Στο 65’ Τραυματίστηκε σοβαρά ο Κουνάδης Βασίλης οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ’ΤΖΑΝΕΙΟ’ και η διάγνωση των γιατρών ήταν Ρήξη έσο μηνίσκου πίσω χιαστού και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον 30 ημέρες.

Δίας Κορυδαλλού:
Μουρίδης,Βαπορίδης Ν.,Βαρδάκος,Κυτέας,Θεοφανόπουλος,Αναστασόπουλος,Χατζής(55'Βαπορίδης Ε.),Χασά,Κιούσης,(72'Χειράκης),Μπερλής,Χαλκίας,(72'Ντούκα)

Αστέρας Νικαιάς:
Τσιβιλής,Σισμανίδης,Κουνάδης(65'λ.τρ.Μακαρώνας),Παπαδόπουλος,Πιερράκος,Πετράκης Ι.(63'Κουτσολίακος),Μακρής(80'Σπυράτος),Σπανόπουλος,Πετράκης Μ.,Ατματσίδης Γ.,Χατζηλάρης
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ