• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Άντεξε στην πίεση ο αστέρας

Ισόπαλο με 2 – 2 αναδείχθηκε ο Αστέρας Νίκαιας κόντρα στον Θησέα
Η ομάδα μπήκε μουδιασμένη στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 20’ο διαιτητής της αναμέτρησης Γρηγορίου έδειξε κόκκινη κάρτα σε παίκτη του αστέρα (Ατματσίδη Σ.) Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μετά από αδράνεια της άμυνας του αστέρα ο Ντούκας έκανε το 0 -1 για τον θησέα. Στο 42’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζηλάρη. η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Πιερράκος σε πλεονεκτική θέση έκανε το 1 – 1 .Στην επανάληψη ο αστέρας μπήκε δυνατά χάνοντας αρκετές ευκαιρίες .Στο 60’ ο χατζηλαρης έκανε το 2 -1 για τον αστέρα αλλά δεν κράτησαν πολύ οι πανηγυρισμοί διότι τρία λεπτά αργότερα ο Ντέμος έκανε το 2 – 2 . 15 ‘λεπτά πριν το τέλος ο διαιτητής απέβαλε τον Γιαννόπουλο.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Τσιβιλής, Σισμανίδης, Σπανόπουλος, Κουτσολίακος, Σταυριόλ, Πιερράκος, Πετράκης Ι.(84' Παπαδόπουλος Σ.), Ατματσίδης Γ.(78'Μπατιστάτος), Πετράκης Μ.(89'Κουνάδης), Ατματσίδης Σ., Χατζηλάρης

ΘΗΣΕΑΣ:Μαρκάκης, Στρόρι, Αλειφέρης(68' Ρήγος Ο.), Τσεκούρας, Ντέμος, Δαμίγος, Ντούκα, Γιαννόπουλος, Πετράκης(78' Γεωργοβρεττάκος), Βεκρής, Ρήγος Ε.(46' Σωτηρόπουλος).
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ