• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Δεν κάταφερε να πάρει διπλό στο μοσχάτο

Μετά από το ρεπό που είχε η ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική ήθελε μόνο το διπλό στο μοσχάτο. Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ο αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Πετράκη Μανθου άνοιξε το σκορ για τους νικαιώτες. Δυο λεπτά αργότερα ο ΑΟΑΔ ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1 -1 με τον Ρουσόπουλο στο 4’ με κεφαλιά .Ο προπονητής της ομάδας Ρούσσος Σπύρος αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή λόγο τραυματισμού στο 17’.Ο αστέρας έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη όμως η ομάδα του αγίου Δημητρίου είχε άλλη άποψη και στο 37’ ο Τέντογλου έκανε το 2 -1 που ήταν και το αποτελέσματα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο αστέρας προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά τα λάθη τις αμυντικής γραμμής τα εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και στο 50’ ο Ρουσσόπουλος έκανε το 3 – 1.Η ομάδα της Νίκαιας είχε και δυο δοκάρια στο 60’ με τον Χατζηλάρη και στο 89’ με τον Πετράκη Μάριο. Το τελικό 3 – 2 διαμόρφωσε με εκτέλεση φάουλ στης καθυστερήσεις ο Ατματσίδης Γιώργος.

ΑΟΑΔ:Μπούκουρης,Τσάνης,Τούντας,Στιβακτάς,Μάρκου,Τεντόγλου,Τσεμπερίδης(35'Ανδρούσος), Μυλωνάς,Μουκάι(52'Μήτρο),Τσιριγώτης,Ρουσσόπουλος(72'Αμάραντος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:Σωπιάδης Θαν.,Σισμανίδης,Σπανόπουλος(53'Πετράκη Μαρ.),Παπαδόπουλος, Πιερράκος,Μπαλούρδος(17' Κουτσολιάκος),Πετράκης Ι.(75' Μπατιστάτος),Ατματσίδης Γ.,Πετράκης Μ., Ατματσίδης Σ.,Χατζηλάρης
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ