• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Τα λαθη του διαιτητη στέρησαν βαθμούς στον Αστέρα

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει το διπλό στο δήμ. γήπεδο Κερατσινίου (Σιταποθήκες)απέναντι στην Πίνδο Νικαίας. Ήταν ένα γειτονικό ντέρμπυ ,το οποίο έληξε 1 – 1.
Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με τις ομάδες να παίζουν σκληρά αλλά να μη πραγματοποιούν αρκετές φάσεις στα καρέ των αντιπάλων. Η ομάδα του Σπύρου Ρούσσου ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον συνήθη ύποπτο, τον Χατζηλάρη στο 17’.Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 28’ με τον Πετράκη Μ. αλλα ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφ-σαιτ .Στην επανάληψη οι ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα αλλά και με πολλά νεύρα. Στο 74’ ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Πετράκη Ι. ,ενώ 2’λεπτα αργότερα η Πίνδος Ισοφάρισε το Παιχνίδι σε 1 – 1 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Νατσίδης στο 76’ οποίος που είχε γίνει αλλαγή λίγα λεπτά πριν .Το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά πήρε μια άλλη τροπή…. Πολλά νεύρα για την διαιτησία και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα που ανάγκασαν τον διαιτητή Σταμάτη να βγάλει απ΄το τσεπάκι του πολλές κάρτες. Αποβλήθηκαν ο σωτήρης στο 88’(2η κίτρινη )για τον αστέρα και ο Σαγίακος απ’την Πίνδο στον 89’ (διότι έβρισε τον αντίπαλο) .
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αστέρας Νικαίας έχει πολλά παράπονα από τον συγκεκριμένο διαιτητή… Καταρχάς ζήτησε από το αστέρα να αλλάξει εμφάνιση διότι η γηπεδούχος ομάδα φόραγε το ίδιο χρώμα σορτς και κάλτσες .
1)Σαν διαιτητής έπρεπε να γνωρίζει βάση του ΚΑΠ («Άρθρο 14 παρ.3Β ») ότι οι γηπεδούχοι υποχρεούνται να έχουν δεύτερη εμφάνιση μαζί τους.
2)Ακυρώθηκε κανονικό γκολ στον Πετρακη Μ.
3)Οπαδός των γηπεδούχων εισήρθε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ο διαιτητής να διακόψει τον αγώνα καθώς ήταν εθιστικός προς παίκτη του αστέρα με συνέπεια να έχουμε συμπλοκές στον αγωνιστικό χώρο.
4)Απέβαλε τον Σωτήρη στο 88’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ δεν είχε δεχτεί ούτε καν πρώτη όταν του ζητήθηκε στο τέλος του αγώνα να δείξει το μπλοκάκι αρνήθηκε
5)Μετά το τέλος του αγώνα υπεύθυνος της Πίνδου ήταν μέσα στο Γραφείο των διαιτητών
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:Τσιβιλής,Σισμανίδης,Σωτήρης,Παπαδοπουλός Σ.,Πιερράκος,Κουτσολίακος,Πετράκης Ι.,Μπαλούρδος(62'Ατματσίδης Γ.),Ατματσίδης Σ.,Πετράκης Μ.,(80'Καρλαφτόπουλος Ι.),Χατζηλάρης
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ