• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
Πρώτο τέστ για την νέα Χρονία....

Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο φιλικό του Αστέρα στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ίκαρο Νεόκτιστων.
Ο Αστέρας δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος του αγώνα σε αντίθεση με την επανάληψη, όπου έπαιξε πιο δυνατά και δημιούργησε ευκαιρίες.
Το παιχνίδι σίγουρα έδωσε την δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας μας Σπύρο Ρούσσο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, άλλωστε γι' αυτό το λόγο γίνονται τα φιλικά προετοιμασίας, προκειμένου να δει το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας, καθώς ο στόχος είναι να είναι πανέτοιμη για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:Σωπιάδης θ.,Σισμανίδης,Τσιτούρας,Τσιμπλάκης, Αράπογλου,Δραμιτινός,Πλέσσιας,Στάθης,Πετράκης,Χατζηλάρης,Καλογερόπουλος β'ημίχρονο:Μιχαήλος(75'Καλλίδης),Αντωνακάκης(75'Σίσκος), Μακρίδης(75'Δημητροκάλης),Γκατζέλης(75'Χατζησπύρογλου),Κουλάδης(75'Καλίμαλης), Νοητάκης,Γαργάλης(75'Μαιτός),Φωτιάδης Λ.(75'Καλίμαλης),Νασκιντασβίλι(75'Φωτιάδης Ν.),Χρυσαφίτης(75'Σωπιάδης Θ.), Κέντρος

 

Στο τέλος του παιχνίδιου ο Αντιπρόεδρος Κος Τσιτούρας Βασίλης μας δήλωσε:
Εύχομαι στους Ποδοσφαιστές που ήρθαν στην ομάδα καλό κατεβόδειω,καλή ποδοσφαιρική χρονιά το 2011,ηρεμία,γαλήνη και ποδοσφαιρική πρόοδο. Όσο για την ομάδα μας θέλω πρώτον να πάρουμε το κύπελλο ήθους να έχουμε μια πολύ ήσυχη χρονιά και να κάνουμε το χόμπυ μας και το κέφι μας και να ήμαστε όλοι υγειής.
Ευχαριστώ πολυ.
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ