• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣΗ Αγωνιστική
"Να κρατηθούμε στην Β΄ Κατηγορία"

Δηλώσεις του προπονητή της ομάδος μας Σπύρο Ρούσσο και του Παικτή του αστέρα Πετράκη Μάνθο στο sportactive.gr χθες το απογεύμα
Δήλωσαν:
Η χρονιά που μας πέρασε να ήταν η δεύτερη του Αστέρα Νίκαιας στις αλάνες του πειραϊκού ποδοσφαίρου αλλά αυτό, δεν τον εμπόδισε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία. Οι Νικαιώτες πήραν άξια ένα από τα εισιτήρια για την αμέσως επόμενη κατηγορία και ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για να καταφέρουν να εδραιωθούν σε αυτήν. Το SPORTACTIVE μίλησε με δυο στυλοβάτες της επιτυχίας του Αστέρα, τον προπονητή Σπύρο Ρούσσο και τον αρχηγό Μάνθο Πετράκη.

Αναλυτικά τα όσα μας είπαν:

Σπύρος Ρούσσο, προπονητής: «Έχουμε όλοι μερίδιο στην επιτυχία. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές συνέβαλαν για να ανέβει η ομάδα στην Β΄ Κατηγορία. Και πέρυσι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αλλά μας στοίχισε το γεγονός ότι δεν ήμασταν έμπειροι. Πλέον θέλουμε να σταθούμε στην Β΄ Κατηγορία, να πάρουν τα παιδιά μια ιδέα από το επίπεδο της νέας κατηγορίας και την επόμενη χρονιά να κινηθούμε για κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες. Θα γίνει μια ανανέωση στο ρόστερ, θα έρθουν 3-4 έμπειροι ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν την νέα περίοδο».

Μάνθος Πετράκης: «Η φετινή επιτυχία οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στον προπονητή μας Σπύρο Ρούσσο. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα παιδιά που ξεκινήσαμε από πέρυσι όπως και οι φετινές προσθήκες που μας ενίσχυσαν. Οι μισές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικές, ήταν πιο δύσκολο από ότι το περσινό. Στόχος μας είναι να μείνουμε εύκολα στη Β΄ Κατηγορία, θα βοηθήσουν τα έμπειρα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα. Το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας είναι πιο δυνατό, θέλει περισσότερη δύναμη. Ευχαριστώ τον προπονητή μας και τα παιδιά που έκατσαν μέχρι το τέλος. Είναι τιμή μας που θα έχουμε τον κύριο Ρούσσο και την νέα χρονιά στον πάγκο μας. Σημαντική ήταν και η συμβολή του γενικού αρχηγού Αντώνη Μπιγλέρη που μας βοήθησε από την πλευρά του.
ΚΥΡΙΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ